klantenservice

Columbus Travel klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Columbus Travel abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Hieronder vindt u de contactgegevens.

Roularta Media Magazine
Telefoon: 020-8945660
Email: klantenservice@columbusmagazine.nl
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/reismagazinecolumbus
Twitter: https://twitter.com/columbusmag
Website: https://winkel.columbusmagazine.nl/klantenservice/

De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00.

Columbus Travel bezorging

Is het blad niet of beschadigd bezorgd? Geeft u dit dan door aan de uitgever. Neem hiervoor telefonisch contact op via 020-8945660 of mail naar klantenservice@columbusmagazine.nl.

Columbus Travel digitaal

Met een Columbus abonnement heeft u online toegang tot alle reisreportages uit eerdere edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u een account kunt aanmaken. Heeft u deze niet ontvangen (of wilt u ze opnieuw krijgen)? Bel naar 020-8945660 of mail naar klantenservice@columbusmagazine.nl.

Columbus Travel opzeggen

Wilt u uw Columbus Travel abonnement opzeggen? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan via 020-8945660 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). U ontvangt per email een bevestiging van de opzegging. Houdt u rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden.
https://roularta.nl/voorwaarden/levering-en-webshopvoorwaarden/

Columbus Travel aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor Columbus Travel en andere reismagazines.

reismagazines op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee