Quilt en Zo klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Quilt & Zo abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Hieronder vindt u de contactgegevens.

Scala Publishing
Telefoon: 033-4892910
Email: abonnementen@uitgeverijscala.nl
Facebook: https://www.facebook.com/quiltenzo
Website: https://www.quiltenzo.nl/contact/

De klantenservice is bereikbaar tijdens kantooruren op maandag, dinsdag en donderdag.

Quilt & Zo niet ontvangen

Is het magazine niet of beschadigd bezorgd? Geeft u dit dan door aan de uitgever. Neem hiervoor telefonisch contact op via 033-4892910 of mail naar abonnementen@uitgeverijscala.nl.

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het bezorgadres of andere gegevens wijzigen? Neemt u dan op maandag, dinsdag en donderdag tijdens kantooruren telefonisch contact op via 033-4892910.

Quilt & Zo digitaal

Heeft u een abonnement op Quilt & Zo? Dan kunt alle (voorgaande) uitgaven ook online lezen. In iedere online uitgave vindt u downloadbare patronen, klikbare linkjes en meer leuke extra’s.

Om in te loggen gaat u naar het online archief. Hier kiest u voor de uitgave die u wilt lezen, waarna u op ‘Lees Quilt & Zo online’ klikt. Vul vervolgens uw abonneenummer in bij de gebruikersnaam en uw postcode bij het wachtwoord (in hoofdletters, zonder spaties. Bijvoorbeeld: 1822WR). En lees het nummer op uw gemak op uw computer.

Quilt & Zo opzeggen

Wilt u uw Quilt & Zo abonnement opzeggen? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan via 033-4892910 (op maandag, dinsdag en donderdag tijdens kantooruren). U ontvangt per email een bevestiging van de opzegging. Houdt u rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden van Scala Publishing.
https://www.uitgeverijscala.nl/abonnementsvoorwaarden/

Quilt & Zo aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor Quilt & Zo.

Quilt & Zo op abonnement.nl