klantenservice

Elegance klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Elegance abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Pijper Media
Telefoon: 0251-257924
Email: klantenservice@aboland.nl
Facebook: https://www.facebook.com/elegance.magazineNL
Twitter: https://twitter.com/EleganceEditor
Website: https://elegance.nl/contact

Elegance klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Elegance bezorging

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Elegance een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Elegance echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 0251-257924 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Elegance. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Elegance digitaal lezen

Met een Elegance abonnement kunt u iedere editie ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Klik op onderstaande link om uw digitale abonnement te activeren met behulp van uw abonnementsnummer. (U vindt dit nummer op het adresetiket van het magazine).
https://tijdschrift.nl/activeer/pijper.

Download hierna de app van Tijdschrift.nl. Na de login vindt u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek. Geselecteerde nummers worden op de achtergrond gedownload en zijn daarna terug te vinden onder 'Gedownload'. Vanuit hier zijn de nummers ook zonder internetverbinding in te zien.

Kies hieronder voor de Google app store (voor Android) of Apple App Store (voor iOS) om de app van Tijdschrift.nl te downloaden.

Google App Store Apple App Store

Elegance opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 0251-257924. Houd rekening met een opzegtermijn van 6 weken.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden van Pijper Media.
https://pijpermedia.nl/algemene-voorwaarden

Elegance abonnementen en andere lifestyle magazines

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Elegance aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere lifestyle magazines op Abonnement.nl.

Elegance op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee