klantenservice

Happy in Shape klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Happy in Shape abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Pijper Media / Aboland
Telefoon: 0251-257924
Servicepagina: Aboland.nl
Facebook: https://www.facebook.com/happyinshapeNL/
Twitter: https://twitter.com/happyinshape

Happy in Shape niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Happy in Shape een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Happy in Shape echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 0251-257924 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). Of gebruik het formulier op Aboland.nl.

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor contact op met de klantenservice van Happy in Shape. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Happy in Shape digitaal lezen

Met een Happy in Shape abonnement kunt u iedere editie ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Klik op onderstaande link om uw digitale abonnement te activeren met behulp van uw abonnementsnummer. (U vindt dit nummer op het adresetiket van het magazine).
https://tijdschrift.nl/activeer/pijper.

Download hierna de app van Tijdschrift.nl. Na de login vindt u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek. Geselecteerde nummers worden op de achtergrond gedownload en zijn daarna terug te vinden onder 'Gedownload'. Vanuit hier zijn de nummers ook zonder internetverbinding in te zien.

Kies hieronder voor de Google app store (voor Android) of Apple App Store (voor iOS) om de app van Tijdschrift.nl te downloaden.

Google App Store Apple App Store

Happy in Shape opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 0251-257924. Of gebruik het formulier op Aboland.nl. Houd rekening met een opzegtermijn van 6 weken.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden van Pijper Media.
https://pijpermedia.nl/algemene-voorwaarden

Happy in Shape abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Happy in Shape aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere lifestyle magazines of sportbladen op Abonnement.nl.

Happy in Shape op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee