Nieuwe Revu klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Nieuwe Revu abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Pijper Media / Aboland
Telefoon: 0251-257924
Email: Aboland.nl
Facebook: https://www.facebook.com/nieuwerevu
Twitter: https://twitter.com/nieuwerevu

Nieuwe Revu niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Nieuwe Revu een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Nieuwe Revu echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 0251-257924 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). Of gebruik het formulier op Aboland.nl.

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor contact op met de klantenservice van Nieuwe Revu. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Nieuwe Revu digitaal lezen

Met een Nieuwe Revu abonnement kunt u iedere editie ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Klik op onderstaande link om uw digitale abonnement te activeren met behulp van uw abonnementsnummer. (U vindt dit nummer op het adresetiket van het magazine).
https://tijdschrift.nl/activeer/pijper.

Download hierna de app van Tijdschrift.nl. Na de login vindt u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek. Geselecteerde nummers worden op de achtergrond gedownload en zijn daarna terug te vinden onder 'Gedownload'. Vanuit hier zijn de nummers ook zonder internetverbinding in te zien.

Kies hieronder voor de Google app store (voor Android) of Apple App Store (voor iOS) om de app van Tijdschrift.nl te downloaden.

Google App Store Apple App Store

Nieuwe Revu opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 0251-257924. Of gebruik het formulier op Aboland.nl. Houd rekening met een opzegtermijn van 6 weken.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden van Pijper Media.
https://pijpermedia.nl/algemene-voorwaarden

Nieuwe Revu abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Nieuwe Revu aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere mannenbladen op Abonnement.nl.

Nieuwe Revu op Abonnement.nl