klantenservice

Panorama klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Panorama abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Pijper Media
Telefoon: 0251-257924
Email: klantenservice@aboland.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Panorama.NLD
Twitter: https://twitter.com/panoramanl
Website: https://panorama.nl/contact

Panorama klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Panorama bezorging

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Panorama een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Panorama echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 0251-257924 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Panorama. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Panorama digitaal lezen

Met een Panorama abonnement kunt u iedere editie ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Klik op onderstaande link om uw digitale abonnement te activeren met behulp van uw abonnementsnummer. (U vindt dit nummer op het adresetiket van het magazine).
https://tijdschrift.nl/activeer/pijper.

Download hierna de app van Tijdschrift.nl. Na de login vindt u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek. Geselecteerde nummers worden op de achtergrond gedownload en zijn daarna terug te vinden onder 'Gedownload'. Vanuit hier zijn de nummers ook zonder internetverbinding in te zien.

Kies hieronder voor de Google app store (voor Android) of Apple App Store (voor iOS) om de app van Tijdschrift.nl te downloaden.

Google App Store Apple App Store

Panorama opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 0251-257924. Houd rekening met een opzegtermijn van 6 weken.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden van Pijper Media.
https://pijpermedia.nl/algemene-voorwaarden

Panorama abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Panorama aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere mannenbladen op Abonnement.nl.

Panorama op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee