Herenhuis klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Herenhuis abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

BCM Media
Telefoon: 085-7600237
Email: abonnement@bcm.nl
Facebook: https://www.facebook.com/MagazineHerenhuis/
Website: https://shop.bcm.nl/klantenservice

Herenhuis klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Herenhuis bezorging

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Herenhuis een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Herenhuis echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-7600237 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuist? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Herenhuis. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Herenhuis digitaal lezen

Met een Herenhuis abonnement kunt u iedere editie ook digitaal online lezen en in de Herenhuis app. Klik op onderstaande link om uw digitale abonnement te activeren met behulp van uw abonnementsnummer.
https://media.bcm.nl/account-aanmaken.

Log in en lees Herenhuis online. Of kies hieronder voor de Google app store (voor Android) of Apple App Store (voor iOS) om de app van Herenhuis te downloaden. En log in met het door jouw gekozen wachtwoord.

Google App Store Apple App Store

Meer informatie over digitaal lezen vind je ook bij veelgestelde vragen op de website van de uitgever.

Herenhuis opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085-7600237. Of mail naar abonnement@bcm.nl. Houd rekening met een opzegtermijn van 6 weken.

Klik op onderstaande link voor de algemene voorwaarden van BCM.
https://shop.bcm.nl/algemene-voorwaarden

Herenhuis abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Herenhuis aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere lifestylebladen of woonbladen op Abonnement.nl.

Herenhuis op Abonnement.nl