klantenservice

Helden Magazine klantenservice


Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Helden Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Roularta Media
Telefoon: 020-8947479
Email: klantenservice@helden.media
Facebook: https://www.facebook.com/HeldenMagazine/
Twitter: https://twitter.com/helden_media
Website: https://www.helden.media/klantenservice/

Helden Magazine niet ontvangen

Is Helden Magazine niet of beschadigd bezorgd? Wilt u een verhuizing doorgeven? Bel dan tijdens kantooruren naar 020-8947479. Of mail naar klantenservice@helden.media

Helden Magazine digitaal lezen

Met een Helden Magazine abonnement kunt u iedere editie ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Klik op onderstaande link om uw digitale abonnement te activeren met behulp van uw abonnementsnummer. (U vindt dit nummer op het adresetiket van het magazine).
https://tijdschrift.nl/activeer.

Download hierna de app van Tijdschrift.nl. Na de login vindt u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek. Geselecteerde nummers worden op de achtergrond gedownload en zijn daarna terug te vinden onder 'Gedownload'. Vanuit hier zijn de nummers ook zonder internetverbinding in te zien.

Kies hieronder voor de Google app store (voor Android) of Apple App Store (voor iOS) om de app van Tijdschrift.nl te downloaden.

Google App Store Apple App Store

Helden Magazine opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 020-8947479. Of mail naar klantenservice@helden.media. Houdt rekening van een opzegtermijn van 3 maanden.

Helden Magazine aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor Helden Magazine of een van de andere  woonbladen.

Helden Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee