klantenservice

Emerce klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Emerce abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

EMERCE
0251-257924
   klantenservice@aboland.nl
    https://www.facebook.com/EmerceNL
   https://twitter.com/Emerce
  https://aboland.nl/bladen/management_business/emerce/

Emerce klantenservice (verzorgd door Aboland) is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Emerce bezorging

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Emerce een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Emerce echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 0251-257924 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Emerce. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

U kunt bezorgklachten en verhuizingen ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het desbetreffende formulier op Aboland.

Emerce opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 0251-257924. Houd rekening met een opzegtermijn van 6 weken.

U kunt ook online uw Emerce abonnement stopzetten via het desbetreffende formulier op Aboland.

Emerce abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Emerce aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere vakbladen op Abonnement.nl.

Emerce op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee