klantenservice

Geschiedenis Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Geschiedenis Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Virtùmedia B.V.
085-0160077
   geschiedenis@tenbrinkuitgevers.nl
  https://geschiedenismagazine.nl/colofon

Geschiedenis Magazine klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00.

Geschiedenis Magazine bezorging

Is Geschiedenis Magazine niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-0160077 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Geschiedenis Magazine. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 6 weken.

Geschiedenis Magazine opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085-0160077. Of mail naar geschiedenis@tenbrinkuitgevers.nl. Houd rekening met een opzegtermijn van 2 maanden.

Geschiedenis Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Geschiedenis Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere geschiedenis-tijdschriften op Abonnement.nl.

Geschiedenis Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee