klantenservice

Wandel Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Wandel Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Virtùmedia B.V.
085-0407400
   klantenservice@virtumedia.nl
    https://www.facebook.com/WandelMagazine
   https://twitter.com/Wandelmagazine
  https://www.wandelmagazine.nu/contact/

Wandel Magazine klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00.

Wandel Magazine bezorging

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Wandel Magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Wandel Magazine echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-0407400 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Wandel Magazine. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

U kunt bezorgklachten en verhuizingen ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het desbetreffende formulier op de website van Wandel Magazine.

Wandel Magazine opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085-0407400. Houd rekening met een opzegtermijn van 2 maanden.

U kunt ook online uw Wandel Magazine abonnement stopzetten via het desbetreffende formulier op de website van Wandel Magazine.

Wandel Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Wandel Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere reismagazines op Abonnement.nl.

Wandel Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee