New Scientist klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend New Scientist abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Veen Media
Telefoon: 085-6202606
Email: klantenservice@newscientist.nl
Facebook: https://www.facebook.com/NewScientistNL
Twitter: https://twitter.com/NewScientistNL
Website: https://www.newscientist.nl/contact/formulier/

New Scientist klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

New Scientist bezorging

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat New Scientist een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is New Scientist echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-6202606 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van New Scientist. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

U kunt bezorgklachten en verhuizingen ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het desbetreffende formulier op de website van New Scientist.

New Scientist digitaal

Als abonnee van New Scientist heeft onbeperkt toegang tot de artikelen op Newscientist.nl, inclusief maandelijks de nieuwste premiumartikelen. Als u dat nog niet heeft gedaan, moet u eerst uw account activeren. Hierna kunt u op de website inloggen.

Ook kunt u met uw inloggegevens de nieuwste editie lezen via de app van New Scientist voor iOS en Android. Hiervoor is een handige stap-voor-stap instructie online beschikbaar.

New Scientist opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085-6202606. Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

Klik op onderstaande link voor de abonnementsvoorwaarden.
https://www.newscientist.nl/algemene-voorwaarden/

New Scientist abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de New Scientist aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere populair-wetenschappelijke tijdschriften op Abonnement.nl.

New Scientist op abonnement.nl