klantenservice

Beet klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Beet abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Publishing House & Facilities B.V
Telefoon: 088-1102065
Email: beet@spabonneeservice.nl
Facebook: https://www.facebook.com/beetmagazine/
Twitter: https://twitter.com/Beet38383551
Website: https://webforms.spabonneeservice.nl/DefaultForm/ShowForm/0?BEEbezorgert526

Beet klantenservice wordt verzorgd door SP Abonneeservice en is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Bezorgklacht doorgeven aan Beet

PostNL bezorgd over 2 dagen. Het is mogelijk dat Beet een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Beet echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 088-1102065 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of mail naar beet@spabonneeservice.nl.

U kunt bezorgklachten ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het desbetreffende formulier op de website van SP Abonneeservice.

Verhuizing doorgeven aan Beet

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Beet. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

U kunt verhuizingen ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het desbetreffende formulier op de website van SP Abonneeservice.

Beet opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 088-1102065. Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden. Of mail naar beet@spabonneeservice.nl.

Beet abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Beet aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere visbladen op Abonnement.nl.

Beet op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee