klantenservice

Karperwereld klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Karperwereld abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Publishing House & Facilities B.V
Telefoon: 088-1102065
Email: karperwereld@spabonneeservice.nl
Facebook: https://www.facebook.com/KarperwereldOnline?ref=hl
Website: https://www.spabonneeservice.nl/

Karperwereld klantenservice wordt verzorgd door SP Abonneeservice en is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Bezorgklachten

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is mogelijk dat Karperwereld een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Karperwereld echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 088-1102065 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of mail naar karperwereld@spabonneeservice.nl.

Verhuizingen

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Karperwereld. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

Karperwereld opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 088-1102065. Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden. Of mail naar karperwereld@spabonneeservice.nl.

Karperwereld abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Karperwereld aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere visbladen op Abonnement.nl.

Karperwereld op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee