klantenservice

Classy Lifestyle klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Classy Lifestyle magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Peter Contant Publishing
Telefoon: 0251-760124
Servicepagina: Aboland.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Classylifestylenl
Twitter: https://twitter.com/nlclassy

Classy Lifestyle niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Classy Lifestyle magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Classy Lifestyle magazine echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 0251-760124 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). Of gebruik het formulier op Aboland.nl.

Adreswijziging doorgeven aan Classy Lifestyle

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Classy Lifestyle magazine. Of gebruik het formulier op Aboland.nl. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Classy Lifestyle opzeggen

Wilt u het magazine opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 0251-760124. Of gebruik het formulier op Aboland.nl. Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

Classy Lifestyle magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Classy Lifestyle aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere lifestyle magazine op Abonnement.nl.

Classy Lifestyle magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee