klantenservice

G-Geschiedenis klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend G-Geschiedenis abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Senior Publications Nederland B.V.
Telefoon: 0900-2446-244
Email: klantenservice@plusmagazine.nl
Facebook: https://www.facebook.com/PlusMagazineNL
Twitter: https://twitter.com/plusmagazine
Website: https://spn.nl/contact/

G-Geschiedenis klantenservice wordt verzorgd door SPN Abonneeservice en is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

G-Geschiedenis niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is mogelijk dat G-Geschiedenis een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Plus Magazine echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 0900-2446-244 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Plus Magazine. Of mail naar klantenservice@plusmagazine.nl. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 6 weken.

U kunt bezorgklachten en verhuizingen ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website van SPN/Abonneeplein.

G-Geschiedenis opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 0900-2446-244. Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

Klik op onderstaande link voor de abonnementsvoorwaarden.
https://www.plusonline.nl/leveringsvoorwaarden

G-Geschiedenis abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Plus Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere senior magazines op Abonnement.nl.

G-Geschiedenis op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee