klantenservice

Linux Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Linux Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Linux Magazine klantenservice is bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 12:00.

Linux Magazine niet ontvangen

Is Linux Magazine niet of beschadigd bezorgd? Bel dan maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 12:00 met 023-536-4401. Of mail naar klantenservice@reshift.nl.

Adreswijziging doorgeven

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het magazine op een ander adres laten bezorgen? Geef dit door aan de uitgever door te mailen naar klantenservice@reshift.nl. Vermeld in uw email duidelijk het huidige adres, zoals bekend bij de uitgever, en het nieuwe adres. Alsmede de ingangsdatum. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van 6 weken.

Linux Magazine opzeggen

Wilt u uw Linux Magazine abonnement beëindigen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 12:00 via 023-536-4401. Of mail naar klantenservice@reshift.nl.

Een doorlopend abonnement op Linux Magazine kan (na een eventuele actieperiode) op ieder moment worden opgezegd. Houdt u voor Linux Magazine rekening met een opzegtermijn van een maand. (Bekijk hier de algemene voorwaarden van Reshift.)

Linux Magazine aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Linux Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere voordelige  computerbladen op Abonnement.nl.

Linux Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee