klantenservice

Griekenland Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Griekenland Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

De klantenservice voor Griekenland Magazine wordt verzorgd door SP Abonneeservice en is telefonisch bereikbaar via 088-110-2061 op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Griekenland Magazine niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is mogelijk dat Griekenland Magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is echter Griekenland Magazine niet bezorgd? Of beschadigd bij u afgeleverd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 088-110-2061 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of mail naar griekenland@spabonneeservice.nl.

Bezorgklachten kunt u ook doorgeven via een online formulier op de website van Griekenland Magazine.

Verhuizing doorgeven aan Griekenland Magazine

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Griekenland Magazine via 088-110-2061 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). Tot slot kunt u verhuizingen doorgeven via het online formulier op de website van Griekenland Magazine.

Houd in alle gevallen rekening met een verwerkingstijd van 6 weken.

Griekenland Magazine digitaal lezen

Als abonnee leest u gratis de digitale editie van Griekenland Magazine in de speciale app. Nieuwe abonnees ontvangen de inloggegevens per mail. Heeft u als abonnee vragen hierover? Dan kunt u deze stellen via griekenland@spabonneeservice.nl of bellen met 088-110-2061.

Griekenland Magazine opzeggen

Wilt u uw Griekenland Magazine abonnement opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 088-110-2061. Of mail naar griekenland@spabonneeservice.nl. Tot slot kunt u opzeggen via een online formulier op de website van Griekenland Magazine.

Houd in alle gevallen rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

Griekenland Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Griekenland Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere reisbladen op Abonnement.nl.

Griekenland Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee