klantenservice

Nordic Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Nordic Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

De klantenservice voor Nordic Magazine wordt verzorgd door SP Abonneeservice en is telefonisch bereikbaar via 088-110-2061 op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Nordic Magazine niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is mogelijk dat Nordic Magazine een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is echter Nordic Magazine niet bezorgd? Of beschadigd bij u afgeleverd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 088-110-2061 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of mail naar nordic@spabonneeservice.nl.

Bezorgklachten kunt u ook doorgeven via een online formulier op de website van Nordic Magazine.

Verhuizing doorgeven aan Nordic Magazine

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Nordic Magazine via 088-110-2061 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). Tot slot kunt u verhuizingen doorgeven via het online formulier op de website van Nordic Magazine.

Houd in alle gevallen rekening met een verwerkingstijd van 6 weken.

Nordic Magazine digitaal lezen

Als abonnee leest u gratis de digitale editie van Nordic Magazine in de speciale app. Nieuwe abonnees ontvangen de inloggegevens per mail. Heeft u als abonnee vragen hierover? Dan kunt u deze stellen via nordic@spabonneeservice.nl of bellen met 088-110-2061.

Nordic Magazine opzeggen

Wilt u uw Nordic Magazine abonnement opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 088-110-2061. Of mail naar nordic@spabonneeservice.nl. Tot slot kunt u opzeggen via een online formulier op de website van Nordic Magazine.

Houd in alle gevallen rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

Nordic Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Nordic Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere reisbladen op Abonnement.nl.

Nordic Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee