klantenservice

NIW klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Nieuw Israëlietisch Weekblad abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

De klantenservice voor Nieuw Israëlietisch Weekblad wordt verzorgd door SP Abonneeservice en is telefonisch bereikbaar via 088-110-2063 op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Nieuw Israëlietisch Weekblad (NIW) niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is mogelijk dat Nieuw Israëlietisch Weekblad een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is echter Nieuw Israëlietisch Weekblad niet bezorgd? Of beschadigd bij u afgeleverd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 088-110-2063 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of mail naar niw@spabonneeservice.nl.

Bezorgklachten kunt u ook doorgeven via een online formulier op de website van Nieuw Israëlietisch Weekblad.

Verhuizing doorgeven aan NIW

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Nieuw Israëlietisch Weekblad via 088-110-2063 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). Tot slot kunt u verhuizingen doorgeven via het online formulier op de website van Nieuw Israëlietisch Weekblad.

Houd in alle gevallen rekening met een verwerkingstijd van 4 weken.

Het digitale NIW lezen

Wenst u als abonnee gebruik te maken van het digitale NIW? Dan heeft u een wachtwoord nodig. Als u het online formulier op de website van NIW invult en verzendt, stuurt S.P. Abonneeservice u een wachtwoord toe waarmee u toegang krijgt tot de digitale edities.

Nieuw Israëlietisch Weekblad (NIW) opzeggen

Wilt u uw Nieuw Israëlietisch Weekblad abonnement opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 088-110-2063. Of mail naar niw@spabonneeservice.nl.

Houd in alle gevallen rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

Nieuw Israëlietisch Weekblad abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Nieuw Israëlietisch Weekblad aanbiedingen te bekijken.

NIW op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee