klantenservice

Railhobby klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Railhobby abonnement neemt u direct contact op met de uitgever, Uitgeverij Scala. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

De klantenservice voor Railhobby is telefonisch bereikbaar via 033-489-2910 op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Railhobby niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat u Railhobby pas een paar dagen na de datum in het verzendschema op de mat valt. Is echter Railhobby na 3 dagen nog niet bezorgd? Of beschadigd bij u afgeleverd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 033-489-2910 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of mail naar abonnementen@uitgeverijscala.nl.

Bezorgklachten kunt u ook doorgeven via een online formulier op de website van Railhobby.

Verhuizing doorgeven aan Railhobby

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Railhobby via 033-489-2910 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). Tot slot kunt u een adreswijziging doorgeven via het online formulier op de website van Uitgeverij Scala.

Houd in alle gevallen rekening met een verwerkingstijd van 4 weken.

Railhobby digitaal lezen

Heeft u een Railhobby abonnement? Dan kunt u alle edities (ook) digitaal lezen. Ga hiervoor naar het archief. En klik op de uitgave die u wilt lezen. Met behulp van uw abonneenummer en postcode kunt u vervolgens inloggen en het desbetreffende nummer online lezen. (U vindt uw abonneenummer in de welkomstbrief en op de adresdrager bij elke papieren editie.)

Railhobby opzeggen

Wilt u uw Railhobby abonnement opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 033-489-2910. Of mail naar abonnementen@uitgeverijscala.nl. Houd rekening met een opzegtermijn van tenminste 2 maanden. De abonnementsvoorwaarden vindt u op de website van Uitgever Scala.

Railhobby abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Railhobby aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere hobbybladen op Abonnement.nl.

Railhobby op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee