klantenservice

Loving Paper klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Loving Paper abonnement neemt u direct contact op met de uitgever, Uitgeverij Scala. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

De klantenservice voor Loving Paper (cq. Hobbyhandig) is telefonisch bereikbaar via 033-489-2910 op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Loving Paper niet ontvangen

Is Loving Paper niet bezorgd? Of beschadigd bij u afgeleverd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 033-489-2910 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00) of mail naar hobbyou@scalacrossmedia.nl .

Bezorgklachten kunt u ook doorgeven via een online formulier op de website van Loving Paper.

Verhuizing doorgeven aan Loving Paper

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Loving Paper via 033-489-2910 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00). Tot slot kunt u een adreswijziging doorgeven via het online formulier op de website van Uitgeverij Scala.

Houd in alle gevallen rekening met een verwerkingstijd van 4 weken.

Loving Paper digitaal lezen

Heeft u een Loving Paper abonnement? Dan kunt u alle edities (ook) digitaal lezen. Ga hiervoor naar het archief. En klik op de uitgave die u wilt lezen. Met behulp van uw abonneenummer en postcode kunt u vervolgens inloggen en het desbetreffende nummer online lezen.

Loving Paper opzeggen

Wilt u uw Loving Paper abonnement opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 033-489-2910. Of mail naar hobbyou@scalacrossmedia.nl .

Houd in alle gevallen rekening met een opzegtermijn van tenminste 2 maanden. De exacte abonnementsvoorwaarden vindt u op de website van Uitgever Scala.

Loving Paper abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Loving Paper aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere hobbybladen op Abonnement.nl.

Loving Paper op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee