klantenservice

Pianist Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Pianist abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Forte Media
Telefoon: 0499 791 062
Email: abonnementen@pianistmagazine.nl
Facebook: https://www.facebook.com/PianistMagazines
Website: https://pianistmagazine.nl/

Pianist klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 13:00.

Pianist niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Pianist een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Pianist echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 0499 791 062 (op werkdagen van 09:00 tot 13:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Pianist.

Pianist opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 13:00 via 0499 791 062. Of mail naar abonnementen@pianistmagazine.nl. Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

Pianist abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Pianist aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere muziekbladen op Abonnement.nl.

Pianist op Abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee