klantenservice

Doctor Jazz Magazine klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Doctor Jazz Magazine abonnement neemt u direct contact op met de uitgever, Doctor Jazz. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Doctor Jazz Magazine niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat het tijdschrift niet altijd op dezelfde dag van de maand wordt ontvangen. Is echter Doctor Jazz Magazine na 3 dagen nog niet bezorgd? Of beschadigd bij u afgeleverd? Mail naar doctorjazz@online.nl.

Verhuizing doorgeven aan Doctor Jazz Magazine

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Geef uw oude en nieuwe adres, alsmede de ingangsdatum, door via doctorjazz@online.nl.

Houd in alle gevallen rekening met een verwerkingstijd van 4 weken.

Doctor Jazz Magazine opzeggen

Wilt u uw Doctor Jazz Magazine abonnement opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Mail naar doctorjazz@online.nl.

Houd in alle gevallen rekening met een opzegtermijn van tenminste een maand. De exacte abonnementsvoorwaarden vindt u op de website van Doctor Jazz Magazine BV.

Doctor Jazz Magazine abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Doctor Jazz Magazine aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere muziekbladen op Abonnement.nl.

Doctor Jazz Magazine op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee