klantenservice

STRRN Restaurants klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend STRRN Restaurants abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

De klantenservice voor STRRN Restaurants is telefonisch bereikbaar via 06-40120071 op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

STRRN Restaurants niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat het tijdschrift niet altijd op dezelfde dag van de maand wordt ontvangen. Is echter STRRN Restaurants na 3 dagen nog niet bezorgd? Of beschadigd bij u afgeleverd? Mail naar klantenservice@sterrenrestaurants.nu.

Verhuizing doorgeven aan STRRN Restaurants

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Geef uw oude en nieuwe adres, alsmede de ingangsdatum, door via klantenservice@sterrenrestaurants.nu.

U kunt een adreswijziging ook doorgeven via de website van Aboland.

Houd in alle gevallen rekening met een verwerkingstijd van 4 weken.

STRRN Restaurants opzeggen

Wilt u uw STRRN Restaurants abonnement opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 06-40120071. Of mail naar klantenservice@sterrenrestaurants.nu.

Bekijk ook de algemene voorwaarden van de uitgever.

Meer informatie over opzeggen en opzegtermijnen

STRRN Restaurants abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele STRRN Restaurants aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere tijdschriften over koken en lekker eten op Abonnement.nl.

STRRN Restaurants op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee