klantenservice

De Levende Natuur klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend De Levende Natuur abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

De Levende Natuur klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

De Levende Natuur niet ontvangen

Is De Levende Natuur niet of beschadigd bezorgd? Bel dan tijdens kantooruren naar 030-6920677. Of mail naar klantenservice@virtumedia.nl. Vermeld indien mogelijk uw abonnementsnummer. U vindt deze op het adreslabel dat bij de De Levende Natuur zit.

U kunt bezorgklachten ook online doorgegeven via de website van De Levende Natuur.

Adreswijziging doorgeven

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het magazine op een ander adres laten bezorgen? Geef dit door aan de uitgever door te mailen naar klantenservice@virtumedia.nl.

Vermeld in uw email duidelijk uw abonnementsnummer (deze vindt u op het adreslabel bij ieder nummer) het huidige adres, zoals bekend bij de uitgever, en het nieuwe adres. Alsmede de ingangsdatum. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

U kunt adreswijzigingen ook online doorgegeven via de website van De Levende Natuur.

De Levende Natuur opzeggen

Wilt u uw De Levende Natuur abonnement beëindigen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 via 030-6920677. Of mail naar klantenservice@virtumedia.nl.

U kunt uw De Levende Natuur abonnement ook online opzeggen via de website van De Levende Natuur.

De Levende Natuur aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele De Levende Natuur aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere voordelige tijdschriften over natuur op Abonnement.nl.

De Levende Natuur op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee