klantenservice

Heaven klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Heaven abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Heaven klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Heaven niet ontvangen

Is Heaven niet of beschadigd bezorgd? Bel dan tijdens kantooruren naar 085 0407 400. Of mail naar klantenservice@virtumedia.nl. Vermeld indien mogelijk uw abonnementsnummer. U vindt deze op het adreslabel dat bij de Heaven zit.

Adreswijziging doorgeven

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het magazine op een ander adres laten bezorgen? Geef dit door aan de uitgever door te mailen naar klantenservice@virtumedia.nl.

Vermeld in uw email duidelijk uw abonnementsnummer (deze vindt u op het adreslabel bij ieder nummer) het huidige adres, zoals bekend bij de uitgever, en het nieuwe adres. Alsmede de ingangsdatum. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Heaven opzeggen

Wilt u uw Heaven abonnement beëindigen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 via 085 0407 400. Of mail naar klantenservice@virtumedia.nl.

Heaven aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Heaven aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere voordelige muziekbladen op Abonnement.nl.

Heaven op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee