Story klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Story abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten. Hieronder vindt u de contactgegevens.

DPG Media
Telefoon: 02/454.29.14
Website: https://www.story.be/service/

Story digitaal lezen

Als abonnee van Story kunt u het magazine ook digitaal lezen op uw tablet of smartphone. Waar en wanneer u maar wil. De nieuwste digitale editie is beschikbaar elke dinsdag van de week. Lees hier meer over Story digitaal.

Story niet ontvangen

De uitgever streeft er naar om het magazine elke dinsdag van de week samen met de normale briefwisseling bij u te bezorgen. Als dit niet is gelukt, geef uw bezorgklacht door via de website van Story. Of bel met de bezorgservice tijdens de kantooruren (ma-vr: 8u - 17u | za: 8u - 13u) via 02/490.11.08.

Story opzeggen

Neem dan minstens 2 weken (1 week bij een digitaal abonnement) voor de einddatum van uw abonnement (algemene voorwaarden) telefonisch contact op met ons op het nummer 02/454.29.14 en kies in het keuzemenu voor optie 4.

Story aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken voor Story.

Story op abonnement.be