klantenservice

Feeling Wonen klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Feeling Wonen abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

DPG Media Magazines
Telefoon: 02 454 29 10
Facebook: https://www.facebook.com/FeelingWonen
Twitter: https://twitter.com/DPGMedia_care
Website: https://www.dpgmediamagazines.nl/klantenservice/

Feeling Wonen klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00.

Feeling Wonen niet ontvangen

De post bezorgt verspreid over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Feeling Wonen een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Feeling Wonen echter daarna nog steeds niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 02 454 29 10 (op werkdagen van 09:00 tot 18:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Feeling Wonen. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 3 weken.

Feeling Wonen digitaal lezen

Met een Feeling Wonen abonnement kunt u iedere editie ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.be. Klik op onderstaande link om uw digitale abonnement te activeren met behulp van uw abonnementsnummer. (U vindt dit nummer op het adresetiket van het magazine).
https://tijdschrift.be/activeer.

Download hierna de app van Tijdschrift.be. Na de login vindt u uw magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek. Geselecteerde nummers worden op de achtergrond gedownload en zijn daarna terug te vinden onder 'Gedownload'. Vanuit hier zijn de nummers ook zonder internetverbinding in te zien.

Feeling Wonen opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 18:00 via 02 454 29 10. Houdt rekening van een opzegtermijn van een maand.

Klik op onderstaande link voor de abonnementsvoorwaarden.
https://www.feelingwonen.be/voorwaarden-abonnement/

Feeling Wonen aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele aanbiedingen te bekijken, voor Feeling Wonen en tientallen andere tijdschriften en kranten.

Feeling Wonen op abonnement.be

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee