klantenservice

Handwerken Zonder Grenzen klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Handwerken Zonder Grenzen abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Van Munster Media
Telefoon: 0251-257924
Website: https://www.handwerkenzondergrenzen.nl/contact

Handwerken Zonder Grenzen klantenservice wordt verzorgd door Aboland en is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Handwerken Zonder Grenzen niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is mogelijk dat Handwerken Zonder Grenzen een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Handwerken Zonder Grenzen echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 0251-257924 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Handwerken Zonder Grenzen. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 6 weken.

U kunt bezorgklachten en verhuizingen ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website van Handwerken Zonder Grenzen.

Handwerken Zonder Grenzen opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 0251-257924. Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

Handwerken Zonder Grenzen abonnementen en andere hobbybladen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Handwerken Zonder Grenzen aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere hobbybladen op Abonnement.nl.

Handwerken Zonder Grenzen aanbiedingen

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee