klantenservice

BIKE Explorer klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend BIKE Explorer abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Virtùmedia B.V.
Telefoon: 085-0407400
Email: klantenservice@virtumedia.nl
Facebook: https://www.facebook.com/bikeexplorermagazine
Website: https://bikeexplorer.nl/contact

BIKE Explorer klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00.

BIKE Explorer niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat BIKE Explorer een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is BIKE Explorer echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-0407400 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van BIKE Explorer. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

U kunt bezorgklachten en verhuizingen ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het desbetreffende formulier op de website van BIKE Explorer.

BIKE Explorer opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085-0407400. Houd rekening met een opzegtermijn van 6 weken.

U kunt ook online uw BIKE Explorer abonnement stopzetten via het desbetreffende formulier op de website van BIKE Explorer.

BIKE Explorer abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de BIKE Explorer aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere fietbladen op Abonnement.nl.

BIKE Explorer op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee