klantenservice

Alles over Erven klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Alles over Erven abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Virtùmedia B.V.
Telefoon: 085-0407400
Email: klantenservice@virtumedia.nl
Website: https://tijdvoortijdschriften.nl/contact

Alles over Erven klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00.

Alles over Erven niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Alles over Erven een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Alles over Erven echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-0407400 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Alles over Erven. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

U kunt bezorgklachten en verhuizingen ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het desbetreffende formulier op de website van Alles over Erven.

Alles over Erven opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085-0407400. Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

U kunt ook online uw Alles over Erven abonnement stopzetten via het desbetreffende formulier op de website van Alles over Erven.

Alles over Erven abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Alles over Erven aanbiedingen te bekijken.

Alles over Erven op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee