klantenservice

Boekenkrant klantenservice

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend Boekenkrant abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Virtùmedia B.V.
Telefoon: 085-0407400
Email: klantenservice@virtumedia.nl
Website: https://tijdvoortijdschriften.nl/contact

Boekenkrant klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 17:00.

Boekenkrant niet ontvangen

PostNL bezorgt over 2 dagen. Het is dus mogelijk dat Boekenkrant een dag eerder of later dan gebruikelijk wordt bezorgd. Is Boekenkrant echter niet of beschadigd bezorgd? Bel dan voor een bezorgklacht naar 085-0407400 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00).

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het tijdschrift op een ander adres laten bezorgen? Neem ook hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Boekenkrant. Houdt rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

U kunt bezorgklachten en verhuizingen ook online doorgeven. Gebruik hiervoor het desbetreffende formulier op de website van Boekenkrant.

Boekenkrant opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085-0407400. Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

U kunt ook online uw Boekenkrant abonnement stopzetten via het desbetreffende formulier op de website van Boekenkrant.

Boekenkrant abonnementen en andere tijdschriften

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de Boekenkrant aanbiedingen te bekijken.

Boekenkrant op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee