klantenservice

Erwaseens klantenservice

Voor het wijzigen van of problemen met een lopend Erwaseens abonnement neemt u direct contact op met de uitgever. Dit geldt ook voor vragen over betalingen (incasso's) en bezorgklachten.

Erwaseens niet ontvangen

Is Erwaseens niet of beschadigd bezorgd? Bel dan tijdens kantooruren naar 075-7719462. Of mail naar info@erwaseens.nl. Vermeld indien mogelijk uw abonnementsnummer. U vindt deze op het adreslabel dat bij de Erwaseens zit.

Adreswijziging doorgeven

Bent u verhuisd? Of wilt u om een andere reden het magazine op een ander adres laten bezorgen? Geef dit door aan de uitgever door te mailen naar info@erwaseens.nl.

Vermeld in uw email duidelijk uw abonnementsnummer (deze vindt u op het adreslabel bij ieder nummer) het huidige adres, zoals bekend bij de uitgever, en het nieuwe adres. Alsmede de ingangsdatum. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van minimaal 4 weken.

Erwaseens aanbiedingen

Heeft u nog geen abonnement? Klik op onderstaande link om de actuele Erwaseens aanbiedingen te bekijken. Of kies voor een van de andere voordelige kindertijdschriften op Abonnement.nl.

Erwaseens op abonnement.nl

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee